Εκδήλωση ΛΑ.Ε. παρουσία Δημήτρη Στρατούλη στα Χανιά για την «εναλλακτική πρόταση»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Χανίων ενημερώνει για την πραγματοποίηση εκδήλωσης στα Χανιά για την «εναλλακτική πρόταση» με ομιλητή τον Δημήτρη Στρατούλη.

Γράφει σχετικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 8/6 θα πραγματοποιηθεί η προσυνδιασκεψιακή ανοιχτή εκδήλωση της ΛΑΕ Χανίων με ομιλητή τον σ/φο Δημήτρη Στρατούλη και θέμα‘Υπάρχει εναλλακτική πολιτική: Η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας’ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων στις 7 μμ.

"Sponsored links"

Πιο πριντην Τετάρτη 8/6 – στις 5 μμ – θα υπάρξει κατάθεση στεφάνου από κλιμάκιο της ΛΑΕ Χανίων στο Κοντομαρι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις