Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για τον τουρισμό την περίοδο της πανδημίας

Κανένα σχόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. διοργάνωσε ανοικτή στο κοινό εσπερίδα με θέμα: «Ο τουρισμός την περίοδο της πανδημίας».

Η διεξαγωγή της συζήτησης ξεκίνησε με την τοποθέτηση φορέων του τουρισμού στα Χανιά:

1. Εκπρόσωπος Ξεναγών ν. Χανίων  κ. Σεβαστιάνα Κούκη

"Sponsored links"

2. Εκπρόσωπος Ξενοδοχοϋπαλλήλων ν. Χανίων κ. Μανώλης Μπαμιάκης

3. Σύλλογος Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Νομού Χανίων κ. Χρήστος Μυλωνάκης – Πρόεδρος

4. Σύλλογος ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων δυτικής Κρήτης. κ. Ιάκωβος Καζάκος – Πρόεδρος

5. Ομοσπονδία ενοικιαζόμενων δωματίων κ. Βαλάντης Σταθάκης

6. Σύλλογος ξενοδόχων  κ. Γιαννούλης Μανόλης – Πρόεδρος

7. Σύνδεσμος τουριστικών γραφείων Δυτικής Κρήτης κ. Γελασάκης Αντώνης – Πρόεδρος

8. Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης – Πρόεδρος

9. Δήμος Χανίων – κ. Γιάννης Γιαννακάκης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού

10. Περιφέρεια Κρήτης κ. Αντώνης Παπαδεράκης Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας

"Sponsored links"

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Κώτσογλου Εντεταλμένος Σύμβουλος για τον Τουρισμό & την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης, αποτύπωσε:

«Την σημερινή πραγματικότητα σε σχέση με τον τουρισμό στην περιοχή μας.»

Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν με την κ. Κατερίνα Νοτοπούλου Τομεάρχη Τουρισμού και την κ. Μαριλίζα ΞενογιαννακοπούλουΤομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Από την συζήτηση διεξήχθησαν πολύτιμα συμπεράσματα  και προτάσεις, ώστε ο πυλώνας της τοπικής οικονομίας να κρατηθεί όρθιος με ζωντανές επιχειρήσεις μετά την πανδημία αλλά και με ζωντανούς εργαζόμενους στον τουρισμό που θα μπορούν να επιβιώνουν με ασφάλεια και αξιοπρεπείς συνθήκες.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου και η κ. Νοτοπούλου αξιολόγησαν ως ρεαλιστικά και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα της εσπερίδας τα οποία θα αξιοποιήσουν στον κοινοβουλευτικό αλλά και στον δημόσιο διάλογο:

«Εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Χανίων θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλουμε στην ανάδειξη δίκαιων αιτημάτων των φορέων μέσα από συνεχή διάλογο και επικοινωνία. Στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξέρουμε, ότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τα προβλήματα ενός κλάδου, από τους ανθρώπους που τα βιώνουν στην καθημερινότητα τους.

Η υψηλή αποδοχή της εκδήλωσης και το μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησης από το διαδίκτυο μας επιβάλει αφενός η συζήτηση για τον τουρισμό να μην σταματήσει εδώ και αφετέρου με την ίδια λογική να ξεκινήσει ανοικτός διάλογος και σε άλλους τομείς που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις