10.8 C
Chania
Friday, February 14, 2025

Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών παραλιών, στις 26 και 27 Μαΐου από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, στα πλαίσια των περιβαλλοντικών του πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και με αφορμή τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2011», διοργανώνει – σε συνεργασία με  περιβαλλοντικούς φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και πολίτες, Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών παράκτιων περιοχών, αύριο Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 26/5/2011 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Νέας Χώρας. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται πολίτες, μαθητές των σχολείων της πόλης των Χανίων, μέλη κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία και να συνδράμουν την προσπάθεια καθαρισμού της ακτής της Νέας Χώρας, απομακρύνοντας άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.
  • Την Παρασκευή 27/5/2011 και ώρα 10.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται πολίτες, μαθητές των σχολείων της δημοτικής ενότητας Ν. Κυδωνίας, μέλη κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία και να συνδράμουν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ευπρεπίζοντας το χώρο και απομακρύνοντας άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

Σε όσους συμμετάσχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου θα διανεμηθεί έντυπο περιβαλλοντικό υλικό.

Χορηγός και υποστηρικτής των παραπάνω περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Χανίων είναι τα Σ/Μ ΙΝΚΑ.

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Χανίων καλεί τους πολίτες και τους φορείς «να συμμετάσχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου» προσθέτοντας πως «οι εθελοντικοί καθαρισμοί των ακτών στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με τα προβλήματα που προκαλούνται στο περιβάλλον από τα απορρίμματα, καθώς και στη συνειδητοποίηση του πλούτου των ακτών, της θάλασσας και των φυσικών περιοχών του Δήμου μας».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το αεροπλανοφόρο Truman έφυγε από τη Σούδα και συγκρούστηκε με εμπορικό πλοίο στην Αίγυπτο

Το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Harry S. Truman» συγκρούστηκε αργά το...