21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Ελένη Τοπαλούδη – Αποχώρησε εξοργισμένη από εκπομπή η μητέρα της: «Μας δουλεύουν ρε» | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκαν σήμερα η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας για να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον αέρα της εκπομπής. Τα όσα είπε, όμως, σήμερα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη σηκώθηκε κι έφυγε.

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Κισάμου: Στήριξη στον Δημήτρη Ανθούση

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κισάμου κατά την τακτική...

Υπεράκτια αιολικά στην Κρήτη: “Τρέχει” το ΥΠΕΝ τις διαδικασίες για τους διαγωνισμούς

"Έχουν αποκλιμακωθεί οι αντιδράσεις που είχαν αρχικά διατυπωθεί από...

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...