Εναγωνίως διαύλους επικοινωνίας με τη Μόσχα ψάχνει η κυβέρνηση

Κανένα σχόλιο

Γη και ουρανό κινεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για ν’ ανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας με τη Μόσχα, που η ίδια έκλεισε, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του iEidiseis καθώς τουλάχιστον τρία άτομα έχουν δεχτεί οχλήσεις από το Μαξίμου να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Οι μεσολαβητές, που απευθύνθηκε η κυβέρνηση, έχουν θεσμικές και προσωπικές σχέσεις με τη Ρωσική Ομοσπονδία, προκαλώντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Μόσχα που δεν μπορεί να καταλάβει την αλλοπρόσαλλη πολιτική της Ελλάδας απέναντι της.

Να θυμίσουμε ότι μετά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα, ως αντίποινα η Μόσχα αποψίλωσε την Ελληνική Πρεσβεία στη ρωσική πρωτεύουσα καθώς στην ουσία έκλεισε τόσο το πολιτικό τμήμα όσο και το Προξενείο με τις απελάσεις του προσωπικού.

"Sponsored links"

Την ρωσική απόφαση για το «κλείσιμο» της διπλωματικής αποστολής της Ελλάδας, ήρθε να ολοκληρώσει η κυβέρνηση καθώς με απόφαση του Υπουργείο Εξωτερικών οι δυο από τους τρεις υπαλλήλους του εμπορικού τμήματος μετακινήθηκαν χωρίς αντικατάσταση, κλείνοντας στην ουσία την διπλωματική μας αποστολή στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το γελοίων του πράγματος είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι προσπάθειες για την επαναλειτουργία των διαύλων επικοινωνίας με τη Μόσχα, γίνονται ώστε να παρέμβει η Ρωσία, υπέρ ημών, στην επιθετικότητα της Τουρκίας!!!.

Σ.Σ.

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live