23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επίκαιρες σκέψεις

Ημερομηνία:

Γράφειο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

MAZI TA EΦΑΓΑΝ

Την καταραμένη εποχή του Παναγόπουλου στην ΕΡΤ επί κυβέρνησης Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, διεσπαθίσθη και στην ΕΡΤ το δημόσιο χρήμα. Το δίδυμο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αμοιβόταν με 324.000 ευρω το έτος{δηλαδή τη διετία 648.000 ευρώ.} Παράς με ουρά που έρεε άφθονος σε εποχές που έπαιρνε η Ελλάδα δανεικά 35 δισεκατομύρρια το χρόνο. Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι οι σπάταλοι και ασεβείς του ιδρώτα μας!

Και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου δεν πήγαινε πίσω. Ε ! Μα! Αν δεν καλοπληρώνονται ορισμένοι προπαγανδιστές των κυβερνώντων, πως θα χειροκροτούν την εξουσία.

ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: “ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ 535.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ;”

Δε φτάνει που τόσα χρόνια έτρωγαν με δέκα μασέλες, οι δήθεν «προοδευτικοί» που έχουν περάσει από την ΕΡΤ, αλλά μας προκαλούν κιόλας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του «ΣΚΑΪ τώρα», η Πόπη Τσαπανίδου διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τις αποκαλύψεις περί των μισθών που τσέπωναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την χρυσή εποχή της ατελείωτης μάσας 2008-2009, γιατί όπως είπε «με στοχοποιείτε» και «με κρεμάσατε στα μανταλάκια».

Και να ‘παιρνε και πολλά λεφτά. Μόνο 277.831 ευρώ πήρε το 2008 και 257.030 ευρώ το 2009, σύνολο διετίας, σούμα 535.000 ευρώ! Τζάμπα πράγμα! Αυτός δεν ήταν άλλωστε και ο μισθός ενός. μέσου εργαζόμενου;

(ΥΓ): Να ποιοι και ποιες τα έφαγαν μαζί με τους πολιτικάντηδες! Οι υπερασπιστές των. φτωχών και των αδυνάτων, δημοσιογράφοι!

ΠΗΓΗ PESTANEA BLOG

 

ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ

Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ του Ν. Στασινόπουλου (προηγήθηκε η COCA COLA ΕΛΛΑΣ και η ΦΑΓΕ) άλλαξε έδρα και μετεφέρθη στο Βέλγιο. Η Ελληνική αστική τάξη στηρίζει την ελληνική οικονομία!!

Ας γελάσω!!

"google ad"

Βέβαια ποτέ δεν υπήρξε αστική τάξη στην Ελλάδα. Μόνο νεόπλουτοι και ξιπασμένοι αστοί. Οι ξιπασμένοι νεόπλουτοι αστοί, οι μεγαλοτραπεζίτες, οι διάφοροι μεγαλοεπαγγελματίες του Κολωνακίου, μαζί με την πολιτικη κυβερνώσα ελίτ κατήντησαν την ελλαδα αποικία χρέους και υποτακτική των δανειστών της.

ΤΡΕΞΕ ΦΩΤΗ

Ο Φώτης Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – βρε τι κάνουν οι χαμηλές δημοσκοπήσεις – συναντήθηκε με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο για την δημιουργία κεντροαριστερού πόλου.

Λέει ότι ταιριάζουν τα χνώτα τους περισσότερο παρά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένου ότι όπως πολιτεύτηκε το ΠΑΣΟΚ της κεντροαριστεράς εκδοχής, μας τελείωσε, μάλλον θα έπρεπε να βάλουν τον παλιό δίσκο στο πικ απ που έλεγε «είναι αργά για δάκρυα Στέλλα παίξε τις κούκλες σου και χαμογέλα»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...