15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επιτελείο του ΝΑΤΟ επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Χανίων: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας υποδεχόμαστε στην πόλη μας”, είπε ο Σημανδηράκης – Δείπνο προς τιμή του στη ΝΑΤΟϊκή φρεγάτα | Φωτός

Ημερομηνία:

Φαίνεται ότι αρκετοί θορυβήθηκαν από το ψήφισμα καταδίκης της Ελληνοαμερικάνικης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας για τις Βάσεις που πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Χανίων μετά από πρωτοβουλία της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωση.

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την επίσκεψη ολόκληρου επιτελείου του ΝΑΤΟ με επικεφαλή τον Ναύαρχο του ναυτικού επιτελείου SNMG2 του ΝΑΤΟ, Πάολο Φαντόνι σήμερα στον Δήμαρχο Χανίων;

Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσορίζοντας το επιτελείο τους διαβεβαιώσε ότι:

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας υποδεχόμαστε στην πόλη μας”.

Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης, έσπευσε να τονίσει ότι η παρουσία τους στέλνει “ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας και ασφάλειας σε όλους όσους συμμετέχουν στην Συμμαχία” ενώ τους κάλεσε να απολαύσουν την παραμονή τους στον τόπο μας.

Να σημειώσουμε ότι οι αβροφροσύνες δε σταμάτησαν εκεί αφού ο Δήμαρχος Χανίων έφυγε από τον Δήμο Χανίων για να συμμετάσχει σε γεύμα προς τιμή του στην ιταλική φρεγάτα “CARABINIERE”!

Το επιτελείο του ΝΑΤΟ που συνάντηση τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Χανίων, τον επικεφαλή και Ναύαρχο του ναυτικού επιτελείου SNMG2 του ΝΑΤΟ, Πάολο Φαντόνι, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον κ. Φαντόνι συνόδευε ναυτικό επιτελείο από 8 διαφορετικές χώρες μεταξύ άλλων της Ρουμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Καναδά, της Τουρκίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Φραγκιαδάκης Γιώργος.

Ο δήμαρχος Χανίων καλωσορίζοντας στο γραφείο του το ναυτικό επιτελείο είπε χαρακτηριστικά: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας υποδεχόμαστε στην πόλη μας. Η παρουσία σας στα Χανιά στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας και ασφάλειας σε όλους όσους συμμετέχουν στην Συμμαχία. Ελπίζουμε τόσο το επιτελείο όσο και το πλήρωμα να απολαύσουν την παραμονή και την φιλοξενία του τόπου μας.”

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον Ναύαρχο το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: “Chania: Journey to a dreamενώ με την σειρά του ο κ. Φαντόνι προσέφερε στον δήμαρχο Χανίων ένα συμβολικό δώρο.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Χανίων αναχώρησε για την ιταλική φρεγάτα “CARABINIERE” όπου παρατέθηκε προγραμματισμένο γεύμα προς τιμήν του.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ