15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επιτυχής η προετοιμασία για τη συνέχιση της θεραπείας της 4χρονης Μαρίνας από τα Ανώγεια που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ημερομηνία:

Η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες βρίσκεται και πάλι στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Χαϊδελβέργης προκειμένου να συνεχίσει τον κύκλο των επεμβάσεων και των θεραπειών της.

Σύμφωνα με τον θείο της μικρούλας Αντώνη Παχάκη, η προετοιμασία του κοριτσιού για την επόμενη φάση της θεραπείας του ολοκληρώθηκε επιτυχώς, δίνοντας τεράστια χαρά στους δικούς της αλλά και σε όλη την κοινωνία της Κρήτης. Εκτιμάται πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος και σοβαρότερος κύκλος της θεραπείας του κοριτσιού.

Ο πατέρας της, Γιώργος Παχάκης σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Η χάρη σου Παναγία μου βοήθησε την Μαρίνα να πάνε όλα καλά και σήμερα … Σας ευχαριστώ όλες, όλους που για ακόμη μια φορά ήσασταν κοντά στην Μαρίνα μας. Οι προσευχές σας ακούστηκαν … Ευχαριστώ όλους….».

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι από τις Αρχάνες διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και για την επέμβαση της αφαίρεσής του χρειάζονταν περισσότερα από 60.000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο, επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σύμφωνα με την οικογένεια.

Για το λόγο αυτό, άνθρωποι από την Κρήτη, την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν, άνοιξαν την «αγκαλιά» τους συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ, τα οποία προσέφεραν στο μικρό «αγγελούδι» και κατευθύνθηκαν σε έναν λογαριασμό που διαχειρίζεται το υπουργείο και δίνονται τμηματικά στην οικογένεια.

Παράλληλα και ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα έξοδα της επέμβασης και μέρος των δυσβάσταχτων εξόδων της οικογένειας στο εξωτερικό.

parapolitikakritis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ