Ετοιμάζεται και νέο ξενοδοχείο στα Φαλάσαρνα

Κανένα σχόλιο

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία επτά νέων ξενοδοχείων μεταξυ αυτών και δύο στο νομό Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα οπως αναφέρει η σελίδα etravelnews.gr:

  • Από την Περιφέρεια Κρήτης εγκρίθηκε η υπαγωγή σε πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις και η επιβολή πρόσθετων όρων για την ανέγερση και λειτουργία ξενοδοχείου δυναμικότητας 47 κλινών, με επιπλωμένα διαμερίσματα και πισίνες, στη θέση «ΦΡΟΥΔΙΑ ΑΚΤΗΣ – ΓΥΛΙΣΜΑΤΑ», στα Φαλάσσαρνα, Τ.Κ. Πλατάνου του Δήμου Κισσάμου Χανίων, από τη «ΝΟMAS BOUTIQUE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΚΕ».
  • Από το Υπουργείο Τουρισμού εγκρίθηκε η υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις για την ανέγερση 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 150 κλινών, με αποκατάσταση και επανάχρηση μνημείου, σε έκταση 3,8 στρεμμάτων, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Χανίων, από τη «ΝΜΠ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον Νικόλαο Περογιάννη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live