Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων σε έντονο ύφος όπου καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης για κατάθεση εκ μέρους των κτηνοτρόφων εγγράφων για τη χορήγηση επιδοτήσεων, που σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται για να συγκεντρωθούν θέλουν πολύ χρόνο και χρήμα, που σημαίνει ότι οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι δε θα πάρουν επιδότηση. Ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το συγκεκριμένο μέτρο, αλλιώς θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί σε όλους τους κτηνοτρόφους του Νομού Χανίων με την απόφαση που πάρθηκε από την κυβέρνηση και τη νέα ΚΑΠ να ζητάει ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι της 17 Απρίλη για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων για τις επιδοτήσεις:

"Sponsored links"

Τοπογραφικό διάγραμμα για τα βοσκοτόπια

Χαρτί δασαρχείου ότι είναι βοσκότοπος

Βεβαίωση ότι χρησιμοποιούταν σαν βοσκότοπος

Αυτό σημαίνει ότι ελάχιστοι η και κανένας κτηνοτρόφος δεν θα πάρει επιδότηση, που μαζί με τη φορολογία απ το πρώτο ευρώ με 13% θα σημάνει το ξεκλήρισμά μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτό το μέτρο, που και χρονικά είναι αδύνατον να γίνει και τεράστιο κόστος έχει για τους κτηνοτρόφους.

Να δοθεί επιδότηση με βάση τον αριθμό των ζώων κάθε κτηνοτρόφου όπως συμβαίνει και σε μια σειρά άλλες χώρες.

Αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά μας θα συντονίσουμε τη δράση μας με τους κτηνοτρόφους της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας και θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να υπερασπίσουμε τη ζωή των οικογενειών μας.

Ο Πρόεδρος

Σταυριανουδάκης Μανούσος

"Sponsored links"

Γραμματέας

Αλεξανδράκης Κώστας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live