24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ηράκλειο: Ημερίδα για την παραβατικότητα των εφήβων

Ημερομηνία:

Ημερίδα οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές,  την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 31 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τι 4 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο εκδηλώσεων, Σχολή Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).

Το πρόγραμμα  υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Κοινωνικής Εργασίας (SoRSoW) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας.

Πρόκειται για μια πολυσχιδή́ επιστημονική́ δράση,  που στόχο είχε να παρέμβει προληπτικά́ και να ανοίξει ένα διάλογο προβληματισμού́ με τους νέους της Κρήτης σχετικά́ με ζητήματα επικίνδυνων συμπεριφορών και πως αυτές μπορούν να υπονομεύσουν την σωματική́, ψυχική́ και πνευματική́ υγειά, την ασφάλεια, τις οικογενειακές και τις κοινωνικές σχέσεις και το  ίδιο το μέλλον τους.

Link για εξ αποστάσεως παρακολούθηση: https://us06web.zoom.us/j/89167667688?pwd=ks2aohVH9l75Cc8b12Gs7AklqH793U.1

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ