Ηράκλειο: Κόβουν 30 δέντρα που θεωρούνται επικίνδυνα

Κανένα σχόλιο

Την ομόφωνη απόφαση να απομακρυνθούν άμεσα 30 δέντρα που θεωρούνται επικίνδυνα, πήρε το βράδυ της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου μετά από μία πολύωρη συζήτηση που ανέδειξε όλο το εύρος των προβλημάτων της κορυφαίας υπόθεσης του πράσινου στην πόλη.

Μεταξύ των 30 δέντρων, απομακρύνεται πεύκο στην είσοδο Κηποθεάτρου, πεύκο στη Λεωφόρο Δημοκρατίας όπως και ένα ακόμα μπροστά από το 3ο Λύκειο. Επίσης, απομακρύνεται το πεύκο μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Επίσης απομακρύνονται πεύκα στις οδούς Ιερολοχιτών και Σμπώκου αλλά και πεύκο σε νησίδα των οδών Σμπώκου και Πατριάρχου Γρηγορίου.

"Sponsored links"

Επίσης ανάμεσα στα 30 δέντρα που αναμένεται να απομακρυνθούν μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι και το πεύκο στην οδό Ατσιπάδων, στην οδό Δελφών, στην οδό Ανθέων αλλά και ένα πεύκο στη οδό Σόλωνος αλλά και άλλα πεύκα σε διάφορα σημεία.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live