Ηράκλειο: Νέα φωτιά στην Κέρη – Δεν θα “ησυχάσουν” αν δεν την κάψουν!

Κανένα σχόλιο

Ακόμα μια πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Κέρης του Δήμου Μαλεβιζίου, μέσα σε λίγες ημέρες!

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ηρακλείου σήμανε συναγερμός ενώ άμεσα μετέβησαν στην περιοχή τρία πυροσβεστικά οχήματα με το ανάλογο προσωπικό, ενώ διατέθηκε για την επιχείρηση κατάσβεσης και ένα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης, ένα πυροσβεστικό όχημα, διατέθηκε από το Κλιμάκιο της Χερσονήσου, ενώ διαρκώς ενισχύονταν οι δυνάμεις.

Επίσης, κινητοποιήθηκε και ο Δήμος Μαλεβιζίου με υδροφόρες, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live