19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η απάντηση της εταιρίας “ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ” για το μέλι που ανακλήθηκε από τον ΕΦΕΤ

Ημερομηνία:

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ αναφορικά με την ανακοίνωση της 21 Ιουλίου του ΕΦΕΤ,  για την ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας μελιού, με δελτίο τύπου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Η εταιρία μας ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ αναγνωρίζει τους θεσμούς που έχει θεσπίσει το κράτος αλλά κυρίως σέβεται τους πελάτες της και το καταναλωτικό κοινό. Για τον λόγο αυτό η εταιρία μας φροντίζει πάντοτε, τηρώντας όλους τους θεσπισμένους κανόνες, τα προϊόντα που διαθέτει στο κοινό να είναι ποιοτικά άριστα και σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας ποτέ δεν έχουμε δεχθεί παρατήρηση από τους ελεγκτικούς φορείς της χώρας, τηρούμε, δε, αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων μας και είμαστε πιστοποιημένοι με FSSC 22000.

Σε σχέση με την από 21-7-2021 ανακοίνωση του ΕΦΕΤ σημειώνουμε ότι η ουσία μετρονιδαζόλη δεν ανιχνεύεται από κανένα εργαστήριο στην Ελλάδα και συνεπώς δεν ήταν δυνατόν να ανιχνευθεί και από εμάς. Η ανίχνευσή της έγινε σε εργαστήριο του εξωτερικού (Γερμανία) κατόπιν καταγγελίας και ο ΕΦΕΤ ζήτησε την απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας.

Όπως είναι αντιληπτό δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τις τροφές που κάθε μελισσοκόμος – προμηθευτής μας παρέχει στις μέλισσες που διατηρεί.

Βεβαιώνουμε κατηγορηματικά τους καταναλωτές μας ότι το μέλι της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης είναι 100% Κρητικό και η ουσία μετρονιδαζόλη δεν έχει προστεθεί από την εταιρία μας.Παράλληλα θα εξακολουθήσουμε, όπως έως σήμερα, να πραγματοποιούμε συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους στα διατιθέμενα από την εταιρία μας προϊόντα.

Όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει μέλι από την συγκεκριμένη παρτίδα, που αποσύραμε λόγω της ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλ.28210 80150, e-mail:info@cretanhoney.gr και να μας παραδώσουν το προϊόν που αγόρασαν και ανήκει στην προαναφερόμενη παρτίδα προκειμένου να τους το αντικαταστήσουμε.”

Υπενθυμιζουμε ότι ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Χανίων η «Μέλισσα», με ανακοίνωσή του, ενημέρωνε το καταναλωτικό κοινό ότι η μελισσοκομική εταιρία Συνεργασία Κρήτης που βρήκε ο ΕΦΕΤ το ακατάλληλο μέλι, ουδεμία σχέση έχει με μελισσοκομικό συνεταιρισμό στα Χανιά Κρήτης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...