17.8 C
Chania
Saturday, May 11, 2024

Φολέγανδρος: Σοκάρει η απολογία του δολοφόνου – “Με κορόιδευε, θόλωσα, κλείδωσε το μυαλό μου” – Αναλυτικά ο διάλογος με τον ανακριτή

Ημερομηνία:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την απολογία του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σκότωσε τη Γαρυφαλλιά γιατί “τον κορόιδευε” υποστήριξε ο 30χρονος που δολοφόνησε την 26χρονη φίλη του στη Φολέγανδρο, κατά τη διάρκεια τη απολογίας του.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της νεαρής κοπέλας αναφέρθηκε στις στιγμές πριν την ξυλοκοπήσει υποστηρίζοντας στον ανακριτή πως διαπληκτίστηκαν γιατί η 26χρονη δεν παρακολουθούσε τη διαδρομή στον χάρτη, όπως μετέδωσε το dikastiko.gr, παρουσιάζοντας αναλυτικά τον διάλογο μεταξύ ανακριτή και 30χρονου:

Ανακριτής: Πώς και για ποιο λόγο διαπληκτιστήκατε;

Κατηγορούμενος: Τη συγκεκριμένη φορά ο λόγος ήταν ότι δεν παρακολουθούσε πώς θα πάμε στο μέρος που πηγαίναμε να φάμε. Πηγαίναμε από άλλο δρόμο και μετά ξαναγυρίσαμε πίσω

Ανακριτής: Το αμάξι σας έφυγε ή το ρίξατε εσείς εκεί;

Απάντηση: Μου έφυγε, ήμασταν στο κέντρο του δρόμου και έπρεπε να κάνω στροφή και ενώ διαπληκτιζόμασταν, το αμάξι έφυγε από τον δρόμο. Προσέκρουσε σε πέτρες.

Ανακριτής: Ο διαπληκτισμός τι μορφή είχε;

Απάντηση: Υπήρχε έντονη λογομαχία. Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα. Εγώ της είπα ότι αυτό με τον χάρτη έχει γίνει πολλές φορές. Αυτή έλεγε ότι δεν πειράζει πάμε από άλλο δρόμο, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ αυτοκτόνα.

Ανακριτής: Δεν υπήρχαν ύβρεις, προσβολές ή σωματική βία;

Απάντηση: Όχι.

Ανακριτής: Είχατε λογομαχήσει ξανά προηγουμένως;

Απάντηση: Είχαν γίνει διάφοροι διάλογοι, άλλες φορές πιο έντονοι. Μου έλεγε ότι έχουμε έρθει διακοπές μαζί και δεν περνάμε καλά. Είχα προτείνει εγώ να κλείσουμε εισιτήρια να γυρίσουμε πίσω αφού δεν περνούσαμε καλά, αλλά η Γαρυφαλλιά επέμενε να μείνουμε.

Ο ίδιος περιέγραψε το τι έκαναν την ημέρα του εγκλήματος, λέγοντας πως πήγαν για μπάνιο στη Λυγαριά και πως δεν έκαναν μπάνιο στο σημείο που έγινε το συμβάν και βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.07.2021

"google ad"

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.07.2021

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η καταστροφή στη Γάζα, χειρότερη και από τον βομβαρδισμό της Δρέσδης

Η καταστροφή που έχει προκαλέσει στη Γάζα η αδιάκοπη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ από την...

Στο Βοτανικό Πάρκο Χανίων ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ...

Joost Klein: Ο Ολλανδός διέγραψε τα stories του και έκανε unfollow την Eurovision

Ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό έχει προκύψει με τη συμμετοχή...