22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2026

Η ιστορία θα γράψει τον επίλογο

Ημερομηνία:

Γράφει η Ροδάνθη Κουμή

Ο λαός ψήφισε και αποφάσισε.

Άντε τώρα να πρέπει να εξηγήσεις στον καθένα που απείχε από τις εκλογές πως ακόμα και οι μισοί Έλληνες να ψηφίσουν, κυβέρνηση θα σχηματιστεί.

Όποτε ‘δώρων άδωρον’ η αποχή καθώς την υποστήριζαν πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνοντας το μύνημα πως έτσι συνταγματικά τουλάχιστον δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση.

Βέβαια εκείνοι που δεν ψήφισαν σίγουρα το έκαναν από θυμό και λύπη.

Θυμό γιατί δεν θέλουν να εφαρμοστεί τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα και λύπη για την χώρα τους γιατί δεν μπορούν να διανοηθούν τον πλούτο μας στα χέρια της γερμανικής πια Ευρώπης.

Ο λαός όμως αποφάσισε έστω ο μισός να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στην συγκυβέρνηση Σύριζα –Ανέλ.

Δεν θα πω εγώ αν το έκανε καλά ή όχι.

Θα πω μόνο πως για ακόμα φορά δεν νίκησε ο πόλεμος των μέσων μαζικής ενημέρωσης,της ευρωπαϊκής ένωσης και της αποστασίας των βουλευτών που έφυγαν από το Σύριζα.

Όποιος προδίδει τον φίλο του θεωρείτε προδότης στην Ελλάδα.

Ίσως και να είναι προδότης.

Ο Λαφαζάνης ονειρεύτηκε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ χωρίς όμως να μας πει πως θα το κάνει.

Η Ζωή και οι υπόλοιποι ενώ στήριζαν ένα κόμμα τόσα χρόνια ξαφνικά στράφηκαν εναντίον του.

Παραφροσύνη θα το έλεγα.

Γιατί όταν είμαστε μια ομάδα και δεν συμφωνούμε καθόμαστε δημοκρατικά όλοι μαζί να βρούμε την άκρη του νήματος και λύσεις.

Δεν τα σπάμε και γεια σας.

Ακούω τον Κύριο Βαρουφάκη που ειλικρινά τον συμπαθώ παρά πολύ να μην έχει αφήσει εφημερίδα για εφημερίδα ξένου και εγχώριου τύπου για συνέντευξη.

Εντάξει το κατανοώ ,αγαπά την πατρίδα του ,θέλει να προβάλει το πρόβλημα της αλλά και εκείνος έφυγε από το κόμμα.

Θα τον ήθελα να μείνει με το Σύριζα και να παλεύουν μαζί.

Η Νέα δημοκρατία τώρα δεν μπορεί να καταπιεί την ήττα της.

Τέσσερις φορές ο λαός την έστειλε εκεί που πρέπει.Ευρωεκλογές ,εκλογές Ιανουαρίου,δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές.

Ευτυχώς που είχε και τον Μειμαράκη να λαϊκίζει αλλιώς θα έπιανε πάτο.

Ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα.

Ίσως να πάει την Ελλάδα στα βράχια.

Αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να την σώσει!

Η ιστορία θα δείξει.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Κραυγή αγωνίας για τον ΒΟΑΚ – «Η ανοχή εξαντλήθηκε»

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προχωρά σε δημόσια παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στον ΒΟΑΚ, ζητώντας άμεσα μέτρα προστασίας.

Μήνυμα της ΕΛΜΕ Χανίων προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: “Οι μαθητές μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου συντελείται «η 1η γενοκτονία του...

Η ΕΛΜΕ Χανίων απευθύνει μήνυμα στους μαθητές για τη σχολική χρονιά 2026-2027, με αναφορές σε προβλήματα υποδομών, εκπαιδευτικές πολιτικές και κοινούς αγώνες.

ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης: Έναρξη εργαστηρίων 2026-2027 με νέα τμήματα για όλες τις ηλικίες

Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανακοινώνει τα εργαστήρια 2026-2027 με νέα τμήματα για παιδιά, ενήλικες και ΑμεΑ. Εγγραφές 21-27 Σεπτεμβρίου στο dipethekritis.gr.