Η καταπάτηση της εξαίσιου κάλους περιοχής στα Μάρμαρα Σφακίων

Κανένα σχόλιο

Η δικαίωση των νόμιμων ιδιοκτητών από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη

Η ανικανότητα των αρμόδιων αρχών να υλοποιήσουν τις δικαστικές αποφάσεις προς δόξαν των καταπατητών

Πριν 25 περίπου χρόνια δύο Χανιώτες ομογενείς από την Αμερική, που έλειπαν επί πολλά χρόνια φτάνουν στα Χανιά. Επισκέπτονται την ιδιαίτερη πατρίδα τους τα Σφακιά και έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι η πανέμορφη περιοχή ιδιοκτησίας τους στα Μάμαρα Σφακίων έχει καταπατηθεί.

"Sponsored links"

Διαπιστώνουν ιδίοις όμασι ότι οι καταπατητές έχουν ανεγείρει τουριστικές υποδομές εκμεταλευόμενοι την εξαίσιας ομορφιάς περιοχή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η περιοχή έχει οικοδομηθεί και εκμεταλεύεται τουριστικά.

Το απίστευτο αλλά δυστυχώς γεγονός που συμβαίνει στον Νομό Χανίων είναι ότι η υπόθεση αυτή όπως δείχνουν και τα έγγραφα που δημοσιεύομε έχει εκδικασθεί σε όλα τα αρμόδια δικαστήρια της χώρας έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας και τελεσιδίκησε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Απόδειξη της παρακμάζουσας κατάστασης που επικρατεί σε τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού μας είναι ότι ο αρμόδιος για την εκτέλεση της απόφασης Δήμος Σφακίων κωφεύει.

Ανύπαρκτη είναι όπως φαίνεται και η αντιπεριφέρεια Χανίων.

"Sponsored links"

Αποτέλεσμα να αδυνατεί όπως δείχνουν τα γεγονότα να επέμβει και η τοπική Αστυνομική Αρχή.

Η κατάσταση αυτή εκθέτει διεθνώς τη χώρα μας αφού αποκαλύπτει την παντελή αδυναμία ή άρνηση ή ανικανότητα να κάνουν ότι ορίζει η νομιμότητα και το καθήκον τους για την άμεση και απρόσκοπτη εφαρμογή όλων των δικαστηρίων που αποφάσισαν την επιστροφή της καταπατηθείσας περιοχής στους ιδιοκτήτες της.

Σημειώνεται ότι ο «ΑΓΩΝΑΣ της Κρήτης» έχει προβεί στο παρελθόν σε σωρεία αναλυτικών δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν το μέγεθος της θρασύτατης ενέργειας της παράνομης εκμετάλλευσης ξένης ιδιοκτησίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live