Η Κρήτη στο επίκεντρο της νέας κακοκαιρίας από Τρίτη – Την βάφτισαν “Αρετούσα”

Κανένα σχόλιο

Το όνομα της “Αρετούσας” αποφάσισαν να δώσουν οι ερασιτέχνες μετεωρολόγοι της σελίδας “Μετεωκρήτες”  στην κακοκαιρία που θα χτυπήσει το νησί από την Τρίτη.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρουν τα εξής για την ένταση των φαινομένων και τον λόγο που επέλεξαν αυτό το όνομα:

“Δυστυχώς παίρνουμε ένα από τα χειρότερα σενάρια όσον αφορά την κακοκαιρία που ξεκινάει από την Τρίτη! Πολύωρες κι έντονες βροχοπτώσεις, σε μια κακοκαιρία που δείχνει να μας απασχολεί για 4 ή 5 μέρες (με σκαμπανεβάσματα στις εντάσεις των φαινομένων) και ν’ απασχολεί σε Πανελλαδικό επίπεδο κυρίως την Κρήτη!

"Sponsored links"

Κάτι ακόμα πιο σοβαρό …Τα επίπεδα των χιονοπτώσεων θα ξεκινούν από αρκετά μεγάλα υψόμετρα (1600-1800μ) κι όταν βλέπουμε ότι στα 1200 -1300μ έχει ένα δύο μέτρα χιόνι, η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη!

Φωνάζουμε εδώ και μέρες κι όσο πλησιάζουμε και βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, συστήνουμε μεγάλη προσοχή!

Οι αρμόδιοι φορείς κι όλοι μας, πρέπει να λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας κι αυτοπροστασίας!

Λογικά, μιας και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το νησί μας, η ονομασία θα συστήναμε να έχει Κρητικό όνομα. Εμείς ανεπίσημα θα την ονομάσουμε “Αρετούσα” κι ας ελπίσουμε να περάσει χωρίς πολλά προβλήματα”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις