14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Η μητέρα της Ακρίτα, Σύλβα, απάντησε στον Μπέο: «Είμαι εδώ με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί ο Υψιστος» – H Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή

Ημερομηνία:

O Αχιλλέας Μπέος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

Ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε να υποστηρίζει όσα είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην Έλενα Ακρίτα, για την οποία δήλωσε: «Άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα, με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook, ωστόσο απάντησε και η μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα, η οποία είναι ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αγωνίστρια της αντιδικτατορικής αντίστασης.

Η Σύλβα Ακρίτα, η οποία προφανώς και ζει, σε αντίθεση με όσα πιστεύει ο δήμαρχος του Βόλου, απάντησε και με αρκετή δόση χιούμορ μάλιστα.

Η απάντησή της:

«Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο, του έγραψε. Είμαι εδώ στην Πύλη με τον Αγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο Υψιστος».

Μάλιστα η κόρη της, Έλενα Ακρίτα, σημείωσε: «Η μητέρα μου τρολάρει θεϊκά».

H Έλενα Ακρίτα κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου: Ζητάει 100.000 ευρώ

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, μετά την «χυδαία επίθεση προς το πρόσωπό της τη Δευτέρα 09/10 το πρωί από τον Αχιλλέα Μπέο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο Τύπου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου: «Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος, καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, εξαπέλυσε μια χυδαία – αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο – επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής που έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου» και προσθέτει: «Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχιλλέα Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής: Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σεξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.