Η Πρωτοβουλία Αντίστασης για την επίσκεψη του Κλαρκ Κούπερ στη Σούδα: «Οι ιμπεριαλιστές θρέφουν και θρέφονται από τον πόλεμο»

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας Αντίστασης με αφορμή την επίσκεψη του βοηθού ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κ. Κλαρκ Κούπερ στη Σούδα:

Λίγες μέρες μετά τον Πομπέο ο βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Κλάρκ Κούπερ επισκέπτεται τη Σούδα τονίζοντας την επικίνδυνη αναβάθμιση του καρκίνου του τόπου μας, τη μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και την εμπλοκή της στον πόλεμο διαρκείας των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ που εμπεδώνεται τελευταία με δις για όπλα που θα πληρώσει ο λαός.

Την ίδια ώρα και ενώ εξελίσσεται συνεχώς η ιμπεριαλιστική επέμβαση ΗΠΑ- Γερμανίας- ΝΑΤΟ με βασικό στόχο την ενίσχυση του ρόλου τους στο έδαφος του  αντιδραστικού ανταγωνισμού των αστικών τάξεων Ελλάδας- Τουρκίας, οι πολεμικοί κίνδυνοι  που ποτέ δεν εξαλείφτηκαν αναζωπυρώνονται ξανά.

"Sponsored links"

Οι ιμπεριαλιστές θρέφουν και θρέφονται από τον πόλεμο και η Ειρήνη είναι   υπόθεση της πάλης των λαών. Αυτή η αλήθεια θα αποδεικνύεται ξανά και ξανά και όποιοι θέλουν μπορούν ν’ αντιληφθούν πως το καθήκον της αντιπολεμικής πάλης δε μπορεί να περιμένει και για να υπηρετηθεί απαιτεί την αποδόμηση των αστικών αφηγημάτων που εμφανίζουν τη ντόπια αστική τάξη αμυνόμενη την ώρα που μπλέκει συνεχώς τη χώρα και το λαό σε πολεμικούς άξονες και συνολικά στον πόλεμο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.

Η ντόπια πλουτοκρατία κινείται έτσι για να υπηρετήσει βλέψεις για τον όποιο ρόλο στην περιοχή, μα ο κόσμος της δουλειάς αντικειμενικά έχει ανάγκη τον αγώνα για την Ειρήνη και τη ζωή του και για τον σπάσιμο των αλυσίδων της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.

  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ
  • ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live