Η Φινλανδία θα περιορίσει τις θεωρήσεις εισόδου για τους Ρώσους – Μαζί με τις Βαλτικές χώρες καλούν σε πλήρη απαγόρευση εισόδου

Κανένα σχόλιο

Ο αριθμός των ημερήσιων θεωρήσεων για τους Ρώσους θα μειωθεί στο μισό από την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ, σύμφωνα με το φινλανδικό υπουργείο, από κοινού με τις τρεις χώρες της Βαλτικής, κάλεσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει πλήρη απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους.

Στο εξής, μόνο 500 φινλανδικές αιτήσεις θεώρησης από τη Ρωσία θα διεκπεραιώνονται καθημερινά, εκ των οποίων οι 100 θα αφορούν τουρίστες και οι υπόλοιπες εργαζόμενους, φοιτητές και άτομα με οικογένεια στη Φινλανδία.

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία, οι οποίες τάσσονται σθεναρά υπέρ μιας απαγόρευσης σε ολόκληρη την ΕΕ, έχουν ήδη σταματήσει να χορηγούν βίζες στους Ρώσους.

"Sponsored links"

Από τις 24 Φεβρουαρίου, η ΕΕ διέταξε την αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Ρωσία. Ωστόσο, η είσοδος των Ρώσων στο μπλοκ από ξηράς εξακολουθεί να επιτρέπεται. Η θεώρηση που χορηγείται από μια χώρα της ζώνης Σένγκεν παρέχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο από τα 25 κράτη..

Η ΕΕ απέρριψε ένα πλήρες εμπάργκο στους Ρώσους όσον αφορά την είσοδο στο μπλοκ. Όπως δήλωσαν αξιωματούχοι στους Financial Times την περασμένη εβδομάδα, «οι Ρώσοι που δεν είναι υπέρ του πολέμου θα πρέπει επίσης να μπορούν να ταξιδεύουν». Η Γερμανία, από την πλευρά της, έχει αντιταχθεί στην υποστήριξη αυτής της κίνησης.

thepressproject.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live