22.8 C
Chania
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026

Θλίψη στα Χανιά – Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Νίκος Κοτσιφάκης

Ημερομηνία:

Ο δικηγόρος Νίκος Κοτσιφάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, προκαλώντας θλίψη στα Χανιά και στο δικηγορικό σύλλογο. Η κηδεία του θα γίνει στον ναό του Χριστού στα Τσικαλαριά, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, όπου και θα ταφεί.

Ο δικηγορικός σύλλογος Χανίων εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα για την απώλειά του και αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων

Πιο αναλυτικά, στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, με θλίψη αποχαιρετά το συνταξιούχο Δικηγόρο Χανίων, Νικόλαο Κοτσιφάκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Νικόλαος Κοτσιφάκης τίμησε επί σαράντα (40) έτη τη Δικηγορία και το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, ασκώντας ενεργή Δικηγορία με ευπρέπεια, πολιτισμό και σεβασμό στους λειτουργούς και συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Χ. αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια
του εκλιπόντος.
2) Να παρασταθεί στην εξόδιο ακολουθία.
3) Να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, κ. Χρήστος Πραματευτάκης.
4) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των
Χανίων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ζελένσκι απειλεί Ισραηλινούς με κυρώσεις για κλεμμένα σιτηρά σε περιοχές που κατέχονται από τη Ρωσία

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απείλησε να επιβάλει κυρώσεις...

Προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» στα Χανιά από την Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη την Κυριακή 3/5 στον κινηματογράφο Ελληνίς.

SAVE SOUGIA: Ανοιχτή συζήτηση στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Κάλεσμα σε ανοιχτή συζήτηση το Σάββατο 23 Μαΐου, στις...

CINEphil_101: 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου στο Ηράκλειο

Το 2ο CINEphil_101 Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου επιστρέφει στο...