Θλίψη στο νομικό κόσμο των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με ψήφισμα του ο Δικηγόρικός Σύλλογος Χανίων εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του συναδέλφου τους, Γεωργίου Φωτεινάκη.

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, με άγγελμα του θανάτου του επίτιμου Δικηγόρου Γεώργιου Φωτεινάκη του Ανδρέα, ο οποίος επί σαράντα (40) έτη τίμησε το λειτούργημα του Δικηγόρου και τίμησε τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, τον οποίο υπηρέτησε και ο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, συνήλθε εκτάκτως, σήμερα στις 5/01/202 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

"Sponsored links"

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος, μέλος της οποίας αποτελεί ο εξαίρετος συνάδελφος Δικηγόρος Χανίων, κ. Ιωάννης Φωτεινάκης.

2) Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3) Να εκφωνηθεί επικήδειος από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Χρήστο Πραματευτάκη.

4) Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live