20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε σπίτι για να μείνει – “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”

Ημερομηνία:

Ένα νέο ξεκίνημα φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ο Θύμιος Μπουγάς, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Μετά την εξαφάνιση και τον εντοπισμό του, πολλοί δείχνουν αγάπη και ενδιαφέρον για τον Θύμιο Μπουγά, ενώ εθελοντές προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να καλυτερέψει η ζωή του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, μετά από μεγάλη κινητοποίηση, βρέθηκε σπίτι για τον Θύμιο, σε μια προσπάθεια ο άτυχος άνδρας να κάνει μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή.

“Σήμερα αποκτήσαμε σπίτι με βούλα και υπογραφή, για τον Θύμιο Μπουγά! Δε θα το πετυχαίναμε εάν εσείς, οι εκατοντάδες πολίτες, δε φροντίζατε να γίνει γνωστή η αγγελία που είχα αναρτήσει πριν λίγες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε όλους που βοηθήσατε να μας εντοπίσει ένας υπέροχος ιδιοκτήτης ο κ. Σωτήρης Μπρης και 4 Σεπτέμβρη, μετά από πολλά χρόνια ο άστεγος και περιφερόμενος Θύμιος να έχει: ρεύμα,ζεστό νερό, προστατευμένη στέγη και έναν ιδιοκτήτη δίπλα του, που πραγματικά τον νοιάζεται, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση η δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος νιώθει ευγνώμων για τη στήριξη που έχει λάβει και ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για να βρεθεί ένα σπίτι για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...