Ι. Μελάκη: Στενεύουν τα περιθώρια χρήσης του νόμου Κατσέλη | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Την προτροπή της να έρθουν σε επαφή με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης εξέφρασε η πρόεδρος της, κα Ιωάννα Μελάκη, στον ΚΡΗΤΗ FΜ 101.5 και την εκπομπή “Κατά Φαντασίαν Υγιής” με τον Γ. Θωμαδάκη (10.00) , μετά τη δικαίωση άλλης μιας άνεργης μητέρας από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Τα περιθώρια ισχύος του νομου Κατσέλη διαρκώς στενεύουν καθώς μετα την 1η Ιανουαρίου 2015 αίρεται η απαγόρευση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας. Αγωνία, λοιπόν, της Ένωσης είναι να υπαχθούν σε αυτόν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας προκειμένου να καλυφθούν νομικά απο τα καταδιωκτικά μέτρα των τραπεζών.

“Ανεξάρτητα απο την περιουσιακή κατάσταση και τον αριθμό ακινήτων που βρίσκονται υπό την κατοχή κάποιου πολίτη, ο νόμος Κατσέλη αποτελεί ομπρέλα προστασίας για καθε άνεργο και άνεργη που έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τραπεζικά ιδρύματα”, σημείωσε η κα Μελάκη. Προσέθεσε, επίσης, την αναγκαιότητα να καμψθεί το αίσθημα φόβου, που συχνά αποτρέπει τους πολίτες να αποταθούν στις δωρεάν νομικές υπηρεσίες της Ένωσης, αλλα και να υπάρξει περαιτέρω οργάνωση των πολιτών που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τη μέγγενη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live