23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κάλεσμα Ιατρικού Συλλόγου Χανίων για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ημερομηνία:

Ο Ιατρικός  Σύλλογος Χανίων  με αφορμή το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη , που κόστισε την ζωή  πολλών  αθώων και ανυποψίαστων συνανθρώπων μας , εκφράζει την συμπαράστασή του  στους συναδέλφους του Ι.Σ. Λάρισας για όποια βοήθεια χρειαστούν.

Προσκαλούμε  ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους και τους πολίτες του νομού Χανίων, αιμοδότες και μη , που δεν έχουν δώσει αίμα το τελευταίο 6μηνο , να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται στο Εμπορικό Επιμελητήριο ( ΕΒΕΧ) , αίθουσα  “ Γεωργίου Βλαχάκη ”  ( Ελευθερίου Βενιζέλου 4 – υπόγειο) την  Δευτέρα  06.03.2023,  9.00π.μ. – 14.00 μ.μ. σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων  και τον ΙΣΧ .

Κάθε σταγόνα είναι πολύτιμη!

Στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων, που η αδιαφορία και ανικανότητα κάποιων πολλών τους στέρησε το δικαίωμα στην ζωή, εκφράζουμε την αμέριστη λύπη μας για την απώλειά τους!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...