Κάλεσμα Φαρμακευτικού Συλλόγου στα μέλη του για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής

Κανένα σχόλιο

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση για τη διενέργεια εκλογών του Συλλόγου, αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων στις Μουρνιές, από τις 10:00 έως τις 17:00.

Συνοπτικά, ο ΦΣΧ εκλέγει 9 μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, 1 μέλος για το νέο πενταμελές περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο, και 3 αντιπροσώπους για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Η συμμετοχή όλων των εγγεγραμμένων μελών είναι πολύ σημαντική για την στήριξη των δράσεων του Σύλλογου μας και την ενδυνάμωση του έργου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live