«Καίνε» τον Μηταράκη οι υπάλληλοι του υπουργείου για τον στολισμό: «Μας υποχρέωσαν και δεν μας είπαν ότι θα βιντεοσκοπούσαν»

Κανένα σχόλιο

Έντονη ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σχετικά με το υλικό που «ανέβηκε» στα social media από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους οι υπάλληλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, σημειώνοντας πως «εμφανίζονται σαν “αυλικοί και ουρά” ενός Υπουργού».

Παράλληλα, ο σύλλογος των υπαλλήλων σημειώνει πως ο στολισμός δεν ήταν αυθόρμητη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά έγινε «κατόπιν οδηγιών της ιεραρχίας της Υπηρεσίας».

"Sponsored links"

Παράλληλα, οι υπάλληλοι τονίζουν πως «δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης» και δεν ρωτήθηκαν αν συναινούν στην ανάρτηση των εικόνων τους.

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε κοινωνοί και συμμέτοχοι στο PR μετακλητών στελεχών του Υπουργείου», καταλήγουν στην οργισμένη επιστολή τους οι υπάλληλοι.

Η επιστολή:

Να σημειωθεί πως μετά τα αρνητικά σχόλια, το βίντεο «κατέβηκε» από τους λογαριασμούς του υπουργείου στα social media, αλλά όχι και οι φωτογραφίες των υπαλλήλων.

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live