Και το “Παγκρήτιο Σωματείο Επαγγελματιών και Εργαζομένων Υγειονομικού Χώρου” συμμετέχει στην απεργία στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Και οι Υγειονομικοί Χανίων, με το νεοσύστατο “Παγκρήτιο Σωματείο Επαγγελματιών και Εργαζομένων Υγειονομικού Χώρου”, θα συμμετασχουν στην απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Αναφέρουν σχετικά:

Καλούμε τους πολίτες στην Πανελλήνια Πανεργατική Απεργία της 9ης Νοεμβρίου 2022, για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και το δικαίωμα στην Εργασία με ανθρώπινους όρους.

"Sponsored links"

Κέντρο των όποιων αποφάσεων, πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ως οντότητα σεβαστή, με τα δικαιώματα, τις ελευθερίες του και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ!..

Συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 9/11/2022 και ώρα 10:30 π.μ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live