Καλοκαιρινό Ακαδημαϊκό Σεμινάριο στο Πολυτεχνείο Κρήτης από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Chania

Κανένα σχόλιο

Ο Οργανισμός BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου μη κερδοσκοπικού και μη πολιτικού Ευρωπαϊκού οργανισμού φοιτητών μηχανικών, BEST (Board of European Students of Technology), που αποτελείται από 88 Πολυτεχνεία σε 31 χώρες της Ευρώπης. Στόχος του αποτελεί η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ ευρωπαίων φοιτητών και η προσφορά επιπλέον γνώσεων σε αυτούς, σε ακαδημαϊκά και μη θέματα, μέσω των δράσεών του.

Μια από τις κυριότερες δράσεις του οργανισμού είναι τα Ακαδημαϊκά Σεμινάρια πάνω σε τεχνολογίες αιχμής και εκπαιδευτικά θέματα, με βάση τις σπουδές των μελλοντικών μηχανικών, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο για το γραφείο μας.

Φέτος μετά από τρία χρόνια το ακαδημαϊκό σεμινάριο επιστρέφει και πάλι στο Πολυτεχνείο Κρήτης, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των Ευρωπαίων φοιτητών μηχανικών. Στο σεμινάριο αυτό,που θα γίνει στις 20-29 Ιουλίου υπό την αιγίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα παρευρεθούν 24 φοιτητές από Ευρώπη και Καναδά. Ο τίτλος του σεμιναρίου αυτού είναι : ‘‘ConVert or ConServe: The Energy Edition’’, με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ιψάκη, καθηγητής στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

"Sponsored links"

Το φετινό σεμινάριο όπως και τα σεμινάρια των προηγούμενων χρόνων θα είναι υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας, καθώς πέρα από τον κ. Ιψάκη και τους συνεργάτες του, διαλέξεις θα παραδώσουν και άλλοι καταξιωμένοι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες που πιθανώς θα βοηθήσουν να λυθούν μερικά από τα πιο σημαντικά τρέχοντα ενεργειακά προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις επιχειρηματικές όσο και τις τεχνολογικές πτυχές του θέματος . Ακόμη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, γνωρίζοντας τον Ελληνικό πολιτισμό και τη φιλοξενία του, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σεμιναρίου: https://best.tuc.gr/sc22/

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live