Καταδικάζει η ΕΣΗΕΠΗΝ για απολύσεις στον «Ράδιο Κρήτη 101,5»

Κανένα σχόλιο

Την απόλυση της δημοσιογράφου Ελένης Βασιλάκη από τον Ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιο Κρήτη 101,5” στο Ηράκλειο καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ καταδικάζει την απόφαση της εργοδοσίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού του Ηρακλείου Κρήτης «Ράδιο Κρήτη 101,5» να απολύσει  τη συνάδελφο και μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Ελένη Βασιλάκη μετά από πολυετή εργασία της και προσφορά στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

"Sponsored links"

Η έμπειρη δημοσιογράφος απολύεται μαζί με  τέσσερις ακόμα εργαζόμενους στο σταθμό που θα αποχωρήσουν σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα. Πρόκειται για δύο ακόμα δημοσιογράφους καθώς και δύο άτομα από το διοικητικό προσωπικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω εργοδότης στα τέλη Μαρτίου είχε απολύσει ακόμα μία δημοσιογράφο ενώ είχε φροντίσει νωρίτερα για τη μείωση αποδοχών στο σύνολο του προσωπικού με τη «δέσμευση» ότι δεν πρόκειται να προβεί σε απολύσεις.

Τελικά όλα έμειναν στα λόγια εκτός από τις μειώσεις και τις απολύσεις!

Το «Ράδιο Κρήτη 101,5» είναι ένας από τους παλιότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης που σήμερα επικαλείται οικονομική αδυναμία. Ένας σταθμός που στηρίχθηκε σε άξιους δημοσιογράφους για να διεισδύσει στην κοινωνία και να χτίσει μέγαρο στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου ενώ σήμερα φτάνει στο σημείο να επικαλείται την οικονομική κρίση για να πετάει στο δρόμο ανθρώπους που δύο μήνες πριν τους ζήτησε να υπογράψουν δηλώσεις του Νόμου 1599/1986 απεμπολώντας δικαιώματα.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις