15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Από 1 Ιούνη η δημοσκόπηση της GPO που δείχνει καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά – Τι λέει ο Π. Πολάκης

Ημερομηνία:

Ερωτήματα σε σχέση με την δημοσίευση δημοσκόπησης της GPO  στην εφημερίδα «Τα Νέα» του όμιλου Μαρινάκη στο φύλλο της Παρασκευής. Όπως αποκαλύφθηκε η δημοσκόπηση είναι από 1 Ιουνίου και ειχε δημοσιευθεί αρχικά στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που επαναπαρουσιάστηκε ως σημερινή, στα Χανια πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ με πτώση πάντως ποσοστών και 28,6%, ακολουθεί δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 11,5%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο μόνος νομός όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τα πρωτεία είναι ο νομός Ηρακλείου στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24% έναντι 23,7% της ΝΔ. Στο νομό Ηρακλείου πάντως και το ΠΑΣΟΚ έχει τη μεγαλύτερη δυναμική αφού συγκεντρώνει ποσοστό 21%.

Πρώτη η ΝΔ τόσο σε Ρέθυμνο όσο και σε Λασίθι και μαλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Ρέθυμνο, όπου το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτος με 36,99%, τώρα εμφανίζεται να υπολείπεται της ΝΔ και νιώθει τη δημοσκοπική «ανάσα» του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: η ΝΔ λαμβάνει ένα 29,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ένα 23,5% και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ένα 18,3% (19,6%).

Όσον αφορά το Λασίθι το κυβερνών κόμμα παίρνει 28,1%, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετρήθηκε στο 21,2% , ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 20,7%.

Σημειώνουμε πάντως ότι με σημερινή του ανάρτηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσος Ηλιόπουλος αμφισβήτησε την αξιοπιστία της δημοσκοπησης αποκαλύπτοντας ότι ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου ενώ από την εφημεριδα “ΤΑ ΝΕΑ” παρουσιάζεται ως σημερινή.

Π. Πολάκης: Η Κρήτη θα δώσει συντριπτική εκλογική απάντηση και στο Μητσοτάκη και στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ

Από την πλευρά του ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης αμφισβήτησε την εγκυρότητα της δημοσκόπησης τονιζοντας τα εξής σε ανάρτησή του:

Για αυτή τη «δημοσκόπηση» των παιδιών του Θεοδωρικακου και των ΝΕΩΝ του Μαρινακη…

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ:

«Απου χει η γριά στο πεθυμιο της τα θωρεί και στο όνειρο της»

Ο,τι και να «μετρήσετε» η ΚΡΗΤΗ θα δώσει ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ εκλογικη απάντηση και στο Μητσοτακη και στο ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ γιατί καταλαβαίνει πως για να διώξει τη συμμορία του Μητσοτακεικου η ΛΥΣΗ είναι ΜΙΑ: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…..αυτοδύναμος!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ