15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Αντρας προσπάθησε να βιάσει όχι μία, αλλά δυο τουρίστριες σε παραλία του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας από το Ηράκλειο, ο οποίος έχει ψυχιατρικό ιστορικό, δεν ακολουθούσε τον τελευταίο καιρό την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και επίσης φέρεται να είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών

Μέρα – μεσημέρι σκόρπισε τον πανικό σε μια πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου ένας νεαρός Έλληνας με ιστορικό σε ψυχοπάθεια, καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί σε δύο νεαρές τουρίστριες και προσπάθησε να τις βιάσει! Οι δυο κοπέλες σώθηκαν χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων του beach bar, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επίδοξο βιαστή.

Ο νεαρός παρελήφθη από λιμενικούς, στους οποίους φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε, αλλά και ότι είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών που του προκάλεσαν σεξουαλικό αμόκ!

Σε βάρος του, ο εισαγγελέας υπηρεσίας Ηρακλείου άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, αλλά τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, αφού πρώτα τεθεί υπό 48ωρη ψυχιατρική παρακολούθηση ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

Ο εισαγγελέας επέβαλε στον δράστη και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων. Μάλιστα, διέταξε να προσκομίζει κάθε φορά στο τμήμα τις γνωματεύσεις των γιατρών.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ