Κρήτη – απάτη: Δεν ήταν ο “βοηθός του λογιστή του”, ήταν απατεώνας!

Κανένα σχόλιο

Δεν έχουν τέλος οι απάτες στην Κρήτη με τους αετονύχηδες να εφευρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να εξαπατούν τα θύματά τους. Αυτή τη φορά ένας 50χρονος από το Ρέθυμνο … “κλαίει” 2.200 ευρώ.

Πώς;

Άγνωστος του τηλεφώνησε και του συστήθηκε… ως ο βοηθός του λογιστή του. Του ζήτησε, άγνωστο με ποιά πρόφαση, να πάει σε ΑΤΜ κάτι που έκανε ο 50χρονος και αφού του έδωσε …σχετικές οδηγίες, πληκτρολόγησε κωδικούς, με αποτέλεσμα οι 2.200 ευρώ να μεταφερθούν στον λογαριασμό του …δήθεν βοηθού λογιστή.

"Sponsored links"

Ο 50χρονος κατάλαβε αργά το λάθος του και κατήγγειλε την απάτη στην αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live