Κρήτη: Γεννητούρια στο Κέντρο Υγείας!

Κανένα σχόλιο

Χαράς ευαγγέλια για την οικογένεια βρέφους από το Οροπέδιο Λασιθίου, που ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανείων, στο Κέντρο Υγείας Τζερμιάδου!

Το κοριτσάκι και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Στον τοκετό αναφέρεται με ανάρτησή του ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Δημήτρης Αγαπίου, συγχαίροντας γιατρούς και νοσηλευτικό του Κέντρου Υγείους, τονίζοντας παράλληλα ότι έιναι το τρίτο βρέφος στην Κρήτη, που έρχεται στη ζωή σε κέντρο υγείας.

Η ανάρτηση του κ. Αγαπίου:

"Sponsored links"

“Άλλη μία μέρα χαράς για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην Κρήτη μας, σήμερα τα ξημερώματα, ανήμερα των Θεοφανίων!

Στο Κέντρο Υγείας Τζερμίαδου Λασιθίου οι συνάδελφοι έφεραν εις πέρας ένα τοκετό με επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή ένα κοριτσάκι, όπου και μετά την υστεροτοκία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και για τον προβλεπόμενο έλεγχο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου!

Θερμά συγχαρητήρια στον Φιλιππίδη Αντώνη Διευθυντή Γενικής Ιατρικής, στον Λαμπράκη Γιώργο Αγροτικό Ιατρό, στην Μαία μας Αιλαμακη Καίτη και την Νοσηλεύτρια μας Αγοργιωτάκη Δήμητρα, οι οποίοι εφημέρευαν! Μπράβο και στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ.Γουγουρέλα Έφη για όλα!

Είναι η τρίτη μπέμπα που έρχεται στην ζωή στην Κρήτη από Υγειονομικους των Κέντρων Υγείας, μετά από το τοκετό στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καστελλίου Ηρακλείου και μετά από τον τοκετό στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, το τελευταίο μήνα!

Μόνο αίσθημα που προκαλείται είναι η υπερηφάνεια για όλους τους Υγειονομικούς μας που καθημερινά ανταποκρίνονται επάξια σε όποια ανάγκη Υγείας προκύψει στους συμπολίτες μας, σε όλες τις δομές Υγείας είτε είναι Νοσοκομεία είτε στην Πρωτοβάθμια, από άκρη σε άκρη του τόπου μας!

Στους γονείς ευχόμαστε να σας ζήσει, να την χαίρεστε, να είναι υγιής και καλότυχη στην ζωή της!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live