Κρήτη: Ελληνική σημαία κι ένα “γιατί;” στο βυθό της θάλασσας για την τραγωδία στα Τέμπη | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ελληνική σημαία τοποθετήθηκε στο βυθό της θάλασσας στο Καραβοστάσι Κρήτης – Γράφει την ημερομηνία της τραγωδίας και ένα «γιατί»

Η ανείπωτη θλίψη και οδύνη που προκάλεσε το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σε όλη τη χώρα μεταφέρθηκε στον βυθό με την τοποθέτηση μίας σημαίας στο Καραβοστάσι Κρήτης.

Από κάτω είναι γραμμένη η ημερομηνία 28/02/2023, η ημέρα του πολύνεκρου δυστυχήματος και ένα «γιατί», καθώς η κοινωνία αποζητά απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που οδήγησαν στο θάνατο 57 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους νέων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live