14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Εφιάλτης για 20χρονη, οι διακοπές με τον 65χρονο σύντροφό της

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη ενός 65χρονου Βρετανού προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, μετά από καταγγελία της 20χρονης συντρόφου του.

Είχαν προηγηθεί, όπως κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, διάφορα επεισόδια με έντονους διαπληκτισμούς μεταξύ τους, ενώ ο 65χρονος την εξύβρισε, την απείλησε και της πήρε τις τραπεζικές της κάρτες, προκειμένου να μην φύγει από την Κρήτη!

Το ζευγάρι έφτασε πριν από περίπου 15 μέρες στην Κρήτη και κατέλυσε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Αγία Φωτιά Σητείας. Σκοπός όπως τουλάχιστον νόμιζε η 20χρονη ήταν να περάσουν τις διακοπές τους εκεί, όμως ο 65χρονος, αποφάσισε ότι ήθελε να μείνουν μόνιμα στη Σητεία!

Η κοπέλα αντέδρασε έντονα στην απόφασή του και όταν διαπίστωσε ότι της πήρε τις κάρτες, προκειμένου να μην τον εγκαταλείψει, ενημέρωσε και το Βρετανικό προξενείο για την περιπέτειά της.

Τελικά ο 65χρονος συνελήφθη, και η κοπέλα σε κακή ψυχολογική κατάσταση κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...