Κρήτη- κρίσεις ΕΛ.ΑΣ: Παραμένουν Λυμπινάκης και Σπυριδάκης

Κανένα σχόλιο

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές σε επίπεδο Κρήτης ξεκίνησαν οι κρίσεις το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Γιώργος Λυμπινακης, παραμένει στο βαθμό του αλλά και στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή.

Επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, κρίθηκε και εκείνος διατηρητέος στο βαθμό του και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει και στη θέση του ωστόσο αυτό μένει να φανεί από τις τοποθετήσεις των Ταξιαρχών.

"Sponsored links"

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, βαθμό που κατέχουν οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων Ρεθύμνου και Χανίων.

Η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει έως τώρα από τις κρίσεις στην Αστυνομία. ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Σκούμας παραμένει στην ηγεσία του σώματος ενώ ο νεοπροαχθής αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος τοποθετείται στη θέση του υπαρχηγού. Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ελευθέριος Γκαρίλας ενώ Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live