26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κρήτη: Οριστική η απόφαση να μην εμφανιστεί καν στη δίκη ο 37χρονος με το βιτριόλι

Ημερομηνία:

Ούτε θα στραφεί κατά της πρώην συζύγου του για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του, ούτε καν να εμφανιστεί στη δίκη ως μάρτυρας δεν επιθυμεί ο 37χρονος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι η 39χρονη και οι δύο συγκατηγορούμενοι της θα καθίσουν αύριο Τρίτη, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου χωρίς να υπάρχει απέναντι τους πολιτική αγωγή.

Αυτό ήταν κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί με γραπτή δήλωση του συνηγόρου του 37χρονου κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος χειριζόταν την υπόθεση μαζί με την συνάδελφο του κα Αλεξάνδρα Σπανάκη. Και πάλι όμως δεν ήταν απόλυτα βέβαιο καθώς εκκρεμούσαν κάποιες τελευταίες συζητήσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Τελικά, ο 37χρονος παραμένει αμετακίνητος στη θέση του να μην παραστεί στο δικαστήριο με οποιονδήποτε τρόπο.

Τώρα είναι θέμα του έδρας του δικαστηρίου πώς θα χειριστεί τις εξελίξεις αυτές και κυρίως το γεγονός ότι ο 37χρονος δεν θα βρίσκεται καν να καταθέσει στην αίθουσα. Θα αναγνωστεί η προανακριτική κατάθεση που είχε δώσει όταν ακόμα νοσηλευόταν στο Θριάσειο Νοσοκομείο ή θα διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή του;

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ