Κρήτη: Τρόφιμα σε κοινωνικές δομές από την ΕΛΑΣ

Κανένα σχόλιο

Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη θέλησε να βρεθεί και αυτές τις γιορτές η τοπική ΕΛΑΣ.

Ενόψει Πρωτοχρονιάς, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης προσέφεραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνικές δομείς και Μητροπόλεις, προκειμένου να στηρίξουν το φιλανθρωπικό τους έργο.

Πρόκειται για είδη τα οποία συνέλεξαν αστυνομικοί και πολιτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού, θέλοντας και αυτή την Πρωτοχρονιά να στείλουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, με τη στήριξη δομών που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live