15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: 30 μέρες φυλακή σε λιμενικό που πήγε σε συγκέντρωση της Χ.Α.

Ημερομηνία:

Με την πειθαρχική ποινή της φυλάκισης των 30 ημερών τιμώρησε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τον 34χρονο λιμενικό ο οποίος κατηγορούνταν ότι με το αυτοκίνητο της υπηρεσίας του, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές, πήγε σε συγκέντρωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο τον περασμένο Νοέμβριο.Σύμφωνα με το cretalive.gr, η τιμωρία μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ η οποία είχε διαταχθεί από τον προηγούμενο λιμενάρχη Ηρακλείου, έγινε γνωστή πριν από λίγα 24ωρα.

Ο 34χρονος την ημέρα που έγιναν οι φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και έγινε γνωστή η ιδιότητά του είχε διαψεύσει κάθε σχέση του με τη Χρυσή Αυγή, ενώ είχε διευκρινίσει ότι βρισκόταν στο σημείο για υπηρεσιακούς λόγους…

Πηγή:  iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ