Κρητικός τουρισμός: Το νησί παραμένει «ένα από τα ισχυρότερα brand», λέει ο ΕΟΤ

Κανένα σχόλιο

Αισιόδοξος εμφανίστηκε μιλώντας στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Ώρα Αιχμής» ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης τονίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες η Κρήτη θα παίξει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία μας.

Μάλιστα τόνισε ότι η επίσημη πολιτεία εκπονεί ένα σχέδιο που στοχεύει στην υγειονομική θωράκιση της τουριστικής μας βιομηχανία, των επισκεπτών αλλά και των ίδιων των πολιτών της χώρας.

Ήδη Γερμανία, Αγγλία και Ισραήλ είναι οι χώρες που φέτος αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στους δείκτες του τουρισμού μας.

"Sponsored links"

Μάλιστα σύμφωνα με το κ. Φραγκάκη και οι δείκτες των αφίξεων στη Κρήτη θα είναι πολύ καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι.

Μάλιστα σημείωσε ο κ. Φραγκάκης ότι η Κρήτη παραμένει ένα από τα ισχυρότερα «brand».

Η πορεία των εμβολιασμών και η έγκαιρη υιοθέτηση σταθερών κανόνων για την επανέναρξη των ταξιδιών, συνολικά, θα συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό, ώστε η υψηλή ζήτηση που υπάρχει για την χώρα μας να μετατραπεί σε κρατήσεις, τονίζει χαρακτηριστικά και εξηγεί: «Όσο προχωράει ο εμβολιασμός, όσο πιο γρήγορα και αξιόπιστα υλοποιηθεί το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό για τις χώρες της ΕΕ, αλλά και όσο αυξάνονται οι διμερείς συμφωνίες, που ήδη έχουν ξεκινήσει από την χώρα μας, τόσο πιο αισιόδοξοι θα είμαστε για μία καλή σεζόν, πάντα τηρουμένων των αναλογιών της πανδημίας».

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live