15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λίγες ώρες μέχρι το «Santa Run Chania 2022»

Ημερομηνία:

H μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς, «Santa Run Chania 2022», έρχεται στην πόλη, μοιράζοντας με τις δράσεις της αγάπη και αλληλεγγύη στα ιδρύματα των Χανίων. Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα 26/12/2022, τη μεγάλη «Santa Run Day» με εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η δράση «Φτιάξε σάκο, γίνε Santa» είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τους σάκους να μοιράζονται ήδη στο ισόγειο του Κ.Α.Μ. (Μεγάλο Αρσενάλι) στο Ενετικό Λιμάνι. Η παραλαβή των σάκων πραγματοποιείται καθημερινά (10:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00), έως και τις 24 Δεκεμβρίου.

Η καθιερωμένη “Santa Run Day” θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022, στις 13:00, στην πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, με συγκέντρωση των σάκων και γιορτινές δράσεις αγάπης και χαράς ενώ αργότερα, οι σάκοι θα οδηγηθούν στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία στο Γιαλί Τζαμί, όπου θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τα παιδιά της πόλης.

Αργότερα, στις 17:00 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων (πλησίον Δημοτικής Αγοράς) θα γίνει το καθιερωμένο party, με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες και μεγάλη συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ