“Λαγός” ο… Λαγός: Αρνήθηκε να παραδοθεί στην Ελλάδα – Κρατείται στις Βρυξέλλες

Κανένα σχόλιο

Γιάννης Λαγός, όνομα και πράγμα. Όπως όλοι οι ακροδεξιοί χρυσαυγήτες έτσι και εκείνος όταν η κατάσταση δυσκολεύει ξεχνάει τις φανφάρες και τα μεγάλα λόγια που εκστομίζει και εκλιπαρεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις Βρυξέλλες η εισαγγελία των Βρυξελλών ζήτησε από τον ανακριτή να προχωρήσει στην εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για το Γιάννη Λαγό.

Το πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης ανακρίθηκε κατά τη διάρκεια του πρωινού στις 28 Απριλίου 2021 από ανακριτή – δικαστή. Ο Γιάννης Λαγός σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμφώνησε να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές.

"Sponsored links"

Το τμήμα του Συμβουλίου των Βρυξελλών θα λάβει απόφαση σχετικά με την εκτέλεση αυτού του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εντός 15 ημερών. Η ημερομηνία που θα συνεδριάσει το συμβούλιο δεν είναι ακόμη γνωστή, και θα κοινοποιηθεί αργότερα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις