Λουγκάνσκ: Δημοψήφισμα για ένταξη στη Ρωσία προανήγγειλε ο Λ. Πασέτσνικ

Κανένα σχόλιο

Oεπικεφαλής της αποκαλούμενης «Λαϊκής Δημοκρατίας» του Λουγκάνσκ, Λεονίντ Πασέτσνικ, ανακοίνωσε σχέδιο για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο έδαφος της αυτοανακηρυγμένης ως ανεξάρτητης περιοχής, για την ένταξή της στη Ρωσία.

«Νομίζω ότι στο εγγύς μέλλον θα διεξαχθεί δημοψήφισμα στο έδαφος της δημοκρατίας, στο οποίο ο λαός θα ασκήσει το απόλυτο συνταγματικό του δικαίωμα και θα εκφράσει τη γνώμη του για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία. Για κάποιο λόγο, είμαι βέβαιος ότι αυτό θα να είναι έτσι», δήλωσε σε δημοσιογράφους την Κυριακή.

(Πηγή: Interfax, ru) – Από 902.gr

"Sponsored links"

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live