Μέχρι 16 Ιανουαρίου οι δηλώσεις ζημιών από τις πλημμύρες στο Δήμο Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου καλεί τους δημότες  του που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 31ης Δεκεμβρίου 2014 και της 1ης Ιανουαρίου 2015, να προσέλθουν άμεσα – και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου – κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχείο  Κισσάμου (αρμόδιος υπάλληλος: Μουντάκης Ιωάννης, ισόγειο Δημαρχείου), προκειμένου να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν στο ζωικό και φυτικό τους κεφάλαιο, προκειμένου να τύχουν αποζημίωσης από τον ΕΛΓΑ, μέχρι τις 16/01/2015, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Δήλωση καλλιέργειας / εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2014

Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

"Sponsored links"

Α.Φ.Μ.

Αριθμό Λογαριασμού Αγροτικής Τράπεζας

Επίσης, καλούνται να προσέλθουν στο Δημαρχείο Κισσάμου (αρμόδιος υπάλληλος: Κωνσταντουδάκη Μαρία, α’ όροφος Δημαρχείου), όσοι δημότες έχουν υποστεί ζημιές στην κύρια κατοικία τους (ιδιόκτητη ή μισθωμένη) και στις οικοσυσκευές αυτών και να τις δηλώσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2015, προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να ενισχυθούν οικονομικά βάσει του Π.Δ. 57/1973, προσκομίζοντας αντίγραφο Ε1 & Ε9 και σε περίπτωση μισθωμένης κατοικίας, το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live