Μαθητές από Δημοτικά του Δήμου μας στο Δημαρχείο Χανίων – «Ειδική Συνεδρίαση» με τον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη

Κανένα σχόλιο

Τη λειτουργία των Υπηρεσιών και των συλλογικών οργάνων του Δήμου Χανίων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρόσφατα, μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Βαρυπέτρου, το Δημοτικό Νεροκούρου, το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων αλλά και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατά.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Δημαρχείο σε ξεχωριστές «συνεδρίες» και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν τόσο από τον Δήμαρχο Χανίων, ΠαναγιώτηΣημανδηράκη, όσο και από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Φραγκιαδάκη και τους Αντιδημάρχους, Ελένη Ζερβουδάκη, Στέλιο Μιχαηλάκη και Μιχάλη Τσουπάκη, οι οποίοι απάντησαν στις απορίες των παιδιών σχετικά με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητεςτων οργάνων και των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Μάλιστα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε “ειδική συνεδρίαση”, κατά την οποία οι μαθητές έθεσαν τις προτάσεις τους στον Δήμαρχο Χανίων, ο οποίος εκτέλεσε τον ρόλο Δημοτικού Συμβούλου. Το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου ειδικά, μετέφερε και γραπτά τα αιτήματα του σχολείου, τα οποία όπως δεσμεύτηκε ο κ. Σημανδηράκης, θα ικανοποιηθούν άμεσα.

"Sponsored links"

Τέλος, σε ανάμνηση της επίσκεψής τους,προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα του Δήμου Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live