Μεγάλο το πρόβλημα πάρκινγκ στην περιοχή των Δικαστηριων κάθε Δευτέρα

Κανένα σχόλιο

Πρόβλημα με τη στάθμευση αντιμετωπίζουν μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής των Δικαστηρίων.

Ειδικά κάθε Δευτέρα η συγκεντρωση των αυτοκινήτων είναι τεράστια σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή της καθιερωμένης λαϊκής, δημιουργούνται συνθήκες… πανζουρλισμού.

Χαρακτηριστική είναι και η καταγγελία που έφτασε στην εφημερίδα μας σύμφωνα με την οποια συμπολίτης μας βρήκε το νόμιμα παρκαρισμένο αμάξι του μπλοκαρισμένο από άλλο αυτοκίνητο. Όπως φαινεται και στη φωτογραφία, δεν υπάρχει χώρος για να μπορέσει το αμάξι να ξεπαρκάρει ενώ ο ασυνείδητος οδηγός δεν έχει αφήσει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όπως μας κατήγγειλε ο συμπολίτης μας, η συγκεκριμενη περίπτωση δεν αποτελεί μεμονωμένο φαινόμενο αφού πολλές φορές η κατάσταση με το παράνομο πάρκινγκ στα δικαστήρια είναι δραματική.

Το χειρότερο είναι, όπως μας ανέφερε, ότι ενώ κάτοικοι της περιοχής έχουν ειδοποιήσει πολλές φορές την αστυνομία, όπως εκανε και ο συγκεκριμένος σήμερα, η αστυνομία αδιαφορεί με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην περιορίζεται το πρόβλημα αλλά να οξύνεται λόγω της ατιμωρησίας που επικρατει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live