19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Μεθυσμένος αμερικάνος ναύτης στα Χανιά έκλεψε ταξί, τράκαρε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Οι χιλιάδες ναύτες του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, με τις ευλογίες και της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ξεχύθηκαν από χθες στους δρόμους των Χανίων. Τα περιστατικά ήταν πολλά με τους δρόμους των Χανίων να μυρίζουν χασίσι, όμως ένα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ένας 26χρονος, αφού πρώτα διασκέδασε σε μπαρ της πόλης καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκόολ, πήγε στην οδό Καραϊσκάκη όπου βρίσκεται η πιάτσα των ταξί. Αιφνιδιάζοντας τον οδηγή, έκλεψε ένα ταξί που βρισκόταν σταθμευμένο. Παρά την προσπάθεια του οδηγού να τον αποτρέψει, ο 26χρονος κατάφερε να διαφύγει με το ταξί του.

Κατόπιν καταγγελίας που έγινε ξεκίνησαν έρευνες, όμως ο νεαρός δε μπορούσε να βρεθεί. Τελικώς, τις πρωινές ώρες σήμερα, ο 26χρονος βρέθηκε μαζί με το ταξί μέσα σε ένα χαντάκι στην περιοχή της Αγιάς!

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο δίχως να φέρει πάντως σοβαρά τραύματα.

Ο οδηγός ταξί κατέθεσε μήνυση ενώ οι αρχές των βάσεων έσπευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση για την υπόθεση. Να σημειώσουμε πάντως ότι ο 26χρονος δε μπορεί να συλληφθεί, αφού υπάρχει καθεστώς ετεροδικίας!

Να σημειώσουμε ότι σε παρόμοιο περιστατικό πρόσφατα που συνέβη στην Οκινάουα της Ιαπωνίας με μεθυσμένο ναύτη που οδηγώντας όχημα τραυμάτισε δύο κάτοικους της περιοχής, πάρθηκε απόφαση να απαγορευθεί η κατανάλωση αλκόολ σε όλους τους αμερικάνους ναύτες επ’ αόριστο.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αντάλλαξε δώρα με τις αρχές του αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman ενώ οι αρχές απηύθυναν πρόσκληση σε εκλεγμένες αρχές της Κρήτης να παρευρεθούν σε ειδική εκδήλωση στο αεροπλανοφόρο. Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κυριακάκης με την περιφερειακή παράταξη “Ανυποταχτη Κρήτη”, αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...