Ελάτε στο αεροπλανοφόρο: Πρόσκληση στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων απηύθυνε η ηγεσία του Harry S. Truman | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη εκστρατεία δημοσίων σχέσεων φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκ μέρους των αρχών των αμερικάνικων βάσεων με αφορμή την έλευση του αεροπλανοφόρου Harry S. Truman.

Κατόπιν της καταγγελίας του περιφερειακού συμβούλου με την «Ανυπόταχτη Κρήτη» κ. Γιάννη Κυριακάκη ότι απευθύνουν πρόσκληση για εκδήλωση στο αεροπλανοφόρο Τρούμαν και την άρνησή του να συμμετάσχει, παρόμοια πρόσκληση απηύθυναν οι αρχές των βάσεων και στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman (CVN 75) έφτασε σήμερα στον κόλπο της Σούδας καταπλέοντας στην προβλήτα Κ14, το αντιτορπιλικό USS Bulkeley (DDG 84) στη Σαντορίνη, ενώ από χθες έφτασε στη Ρόδο το καταδρομικό USS Anzio (CG 68).

"Sponsored links"

Τα πλοία ενώνονται με το αντιτορπιλικό USS Gonzalez (DDG 66), που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Σούδας.

Με την κίνηση αυτη η Ουάσιγκτον επιθυμεί να εξισορροπήσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Ρωσίας και να επισπεύσει την μάχη ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Nα αναφέρουμε επίσης ότι στις 3 Ιουνίου ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) απο το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο USS Harry Truman στη Μεσόγειο θάλασσα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που αεροπλανοφόρο διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις από την περιοχή ευθύνης του 6ου στόλου (AOR) από το 2003.

Στο κείμενο της αντιπεριφέρειας Χανίων, δεν αναφέρεται αν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αποδέχτηκε την πρόταση της ηγεσίας του αεροπλανοφόρου.

Πιο αναλυτικά, στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη  επισκέφθηκαν σήμερα η ηγεσία του  Αεροπλανοφόρου HARRY’S TRUMAN (CVN75), ο υποναύαρχος Bret C. Batcheider, ο πλοίαρχος Ryan B.Scholl ,ο Στρατιωτικός Ακόλουθος της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα Palm, και ο Διοικητής Αμερικάνικης Ευκολίας στα Χανιά Captain Michael  R. Moore .

Ο κ Βουλγαράκης ενημερώθηκε  για την άφιξη και παραμονή του Αεροπλανοφόρου για 4 ημέρες στη Σούδα, επίσης τον προσκάλεσαν για ξενάγηση σ αυτό.

Δείτε φωτός από την επίσκεψη:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live